söndag, augusti 01, 2010

327.000 KR MÅNDAG TILL LÖRDAG

När detta skrives efter att söndagsanmälningarna gjorts klara har vi nio anmälda hästar. Det är tre på Mantorp i morgon måndag. En på tisdag på Eskilstuna. En på Lindesberg på onsdag och två på Solvalla samma kväll. Och så två på Solvalla på lördag.
Skulle alla hästarna ta full pott finns det 55' på Mantorp, 25' på Eskilstuna, 17' på Lindesberg, 90' på Solvalla onsdag och 140' på Solvalla på lördag att vinna. Det gör att vi sammanlagt kör om 327.000 Kr.
Veckans huvuduppgift är lördagens V75-försök för Saint Cloud över hans favoritdistans 1640 meter. Calle Lindblom sitter i sulkyn och han har ett grymt facit ihop med S:t Göran-sonen - sex segrar!
Dessutom är läget, nionde bakom bilen, rena drömläget som jag ser det.
Det betyder att S:t Cloud inte behöver offra något från start. Det är visserligen inte säkert att han får något ypperligt slagläge men det kan bli en skaplig position. Och även om han får börja långt bakifrån så är det VIKTIGA att han inte har lagt något i början. Det är på slutet av Solvallas långa krävande upplopp som S:t Cloud och Calle Lindblom ska koppla greppet på motståndarna.