lördag, mars 27, 2010

TRAVTRÄNARNAS TROLLKARL

En av Travrondens gamla chefredaktörer Peter Kastensson i Malmö skriver fortlöpande blogg på den här adressen http://pekasten.wordpress.com/ och det kan vara intressant läsning emellanåt. Sport i allmänhet, politik, musik och en hel del trav är Kastenssons favoritämnen.
För tillfället pekar han på märkligheterna i den senaste dopingdomen i svensk travsport (Linderoth) och han ifrågasätter STC:s nye säkerhetschef Mikael Halvarsson och ansvarsnämndens nye chef Sari Halme.
Nu kommer den domen att prövas på nytt i överdomstolen och då kommer diskussionerna kanske att ta fart på allvar. Lite märkligt om travsporten ska ha kvar sitt anseende, att det går att hänvisa till mystiska män i slokhatt eller liknande och därmed slippa straff. Men alla detaljer kanske inte är offentliga i den här underliga utredningen.
Kastensson slänger in ett och annat foto i sin blogg och vi lånar den här färska bilden på travtränarnas trollkarl Bo William Takter. Bilden är från Jägersros travgala och Bo William Takter, som är en bra bit över 70, syns tillsammans med hustrun Solveig och sonen Johnny Takters flickvän Jenny J Karlsson.
Som tidigare utlovat kommer mer om Bo William Takter och segermaskinen Isak Butch i en kommande blogg.