onsdag, mars 31, 2010

BJÖRNS RUBIN I TOPP

Björn Bermsjö är mannen bakom Agobra-hästarna. Namnet...ja det är en lek med bokstäverna i Arboga, där Björn bedrev sin uppfödning i många år.
Björn är en klurig man som numera är bosatt i Trosa. Kan det bli någon skojig koppling på det på hans kommande uppfödningar?
Nu har Björn en intressant treåring i Agobra Rubin. På bilden vinner han på Färjestad i söndags med Anna Isabelle Karlsson i sulkyn. Därmed gick han också upp som etta bland Örebros treåringar vad avser intjänade pengar i år.
Vilka slåss om 50 tkr extra?
För hästarna i den årgången kommer det att bli en speciell tävling i år. De hästar som är dels tränade i Örebro eller Lindesberg samt dessutom har en hästägare som är medlem i Örebro läns hästägarförening kommer att tävla om 50.000 kr extra i en tävling som A-tränarna och Hästägarföreningen gemensamt sponsrat. Vilka som uppfyller villkoren för att vara med där kommer Örebro-travet att presentera inom kort. Efter kl. 24.00 i natt är det klart, då är tiden för ändringar slut och listorna över deltagare kan publiceras.
Björns Rubin med
Agobra Rubin ska förstås vara med i den här tävlingen och vi har flera treåringar i stallet som också uppfyller villkoren. Uppemot hundra hästar finns förmodligen med i tävlingen.
Björn Bermsjö har lite snöpligt gått miste om reklamen med stallnamnet "Agobra" på sin allra bästa häst. Den döptes om till Seth Bowl och sprang in mer än sex miljoner kronor!!!