fredag, mars 12, 2010

BANAN PASSADE FORMANNA

Banmästare Sjögren lyckades få till en för årstiden mycket bra bana på Örebro på torsdagen och en som passade på den var barfotatävlande Anna del Mar.
På Göran Abrahamsson skarpa bild tar vår fyraåriga Spotlite Lobell-dotter sin andra raka och den svartvita hjälm som syns på kusken tillhör Calle Lindblom.
Det var förstås mycket arbete och kostnader bakom den fina banan. Men ska Örebro-travet konkurrera om en plats bland de banor som ATG/STC kommer att satsa på framöver så måste man se till just att kunna erbjuda fungerande tävlingsbana även när årstiden gör att det svajar lite. Klokt av travbanechefen Björn Andersson att släppa till pengar så att det här bli bra.
En annan sak som är viktig för travbanans överlevnad är att ha många aktiva A- och B-tränare och hästägare vid banan. Skulle tro att Björn Andersson tänker sig att satsa också på det.
Ett tips: Byt först av allt ut den egna personal som jobbar för andra banors tränare! Sådan illojalitet tolereras inte i någon bransch som inte är alldeles vettlös!!!