torsdag, april 23, 2009

TVÅ RIKTIGT FINA 2-ÅRINGAR TILL


Det blev ytterligare två godkända premielopps-2-åringar från stallet på Örebro på torsdagen. Det var de härliga From Above-barnen som det nu var dags för och därmed har vi kört sex godkända premielopp innan april månads utgång. Uppskattningsvis är inte mer än 100 hästar godkända för premie totalt i Sverige i år.
Bilderna (tagna av Göran Abrahamsson): Överst stoet Agobra Darling, som kommer från samma möderne som avelsmatadoren Viking Kronos. I sulkyn: Hans Karlsson. Underst hingsten Agobra Rubin, vars mor Bluepearl är helsyster med miljonstoet Blue Bahia. I sulkyn Anna Isabelle Karlsson.
Härstamningsmässigt och utseendemässigt kan man inte begära så mycket mer - det vattnas i munnen...
Vi har tre tvååringar kvar i stallet som ska gå premie och det kommer att ske inom kort. Dessutom har vi italienske Norman AL, som inte får gå premie (förbehållet svenskfödda hästar) men som håller jämna steg med de övriga.
Första nordiska tvååringsloppet går på Charlottenlund i Köpenhamn den 10 juni och där kommer vi inte att vara representerade men vi siktar förstås på att vara med och rota i de svenska tvååringsloppen framåt hösten.
Någon eller några ytterligare tvååringar, som vill dra nytta av våra fina träningsmöjligheter inne hos oss på Örebro-Travet och kanske komma till start redan i höst, är välkomna att höra av sig. Vi har några platser lediga.

Inga kommentarer: