söndag, april 26, 2009

TVÅ ÄGARBILDER


En trevlig vana börjar så smått bli att vi får ägarbilder på hästarna och dem publicerar vi gärna om tillfälle gives. Vår gotländske delägare i Agobra Remember gästade oss nyligen och passade då på att leverera den här bilden (underst) på den treåriga dottern till Super Photo Kosmos.
Det är Super Photo Kosmos på den övre bilden, och även den bilden är faktiskt en ägarbild. Fotograf är nämligen ägaren Stefan Melander, Foto-Tarzan. Den bilden kommer från Tarzans fantastiskt fina hemsida http://www.stalltz.se/. Gå gärna in där och botanisera, den är inte bara bilder på Tarzans egna hästar utan trevliga bildreportage och bildserier av ULTRAKLASS.
Super Photo Kosmos har verkligen etablerat sig som avelshingst och så här annonseras han i år:
"En flygande avelsstart - redan TRE miljonärer! Timetosaygoodbye 1.11,5ak 1.839 565 kr. Verdi Sund 1.13,1ak 1.216 250 kr. Superior Dust 1.12,7ak 1.028 907 kr.
Super Photo Kosmos uppstallas 2009 hos Skråmsta Stuteri. Pris: 3.000 kr vid bokning + 19.000 kr vid levande föl. Moms tillkommer på samtliga priser."
Agobra Remember är som synes på bilden en välväxt dam. Hon har, precis som sin tränare, lätt att lägga på sig extra kilon. Men under våren har hon gått framåt mycket och även blivit något lättare - även om hon fortfarande är i kraftigaste laget.
Agobra Remember har tränat en hel del på intervallbanan på sistone och hon spränger snart tidsgränsen 40 sekunder i 500-meterspassen och 40 sekunder motsvarar en km-tid på 1.20. Hon tränar mycket bra men har dock en bit kvar till kvallopp och första start.

Inga kommentarer: