torsdag, april 16, 2009

OM WICKMAN, TRAVNET OCH BETONG

Christoffer Wickman (född 1988!) är ny medarbetare på travkontoret på Örebro-travet och han fick beröm i undertecknads näst senaste blogginlägg.
Idag får han dessutom beröm av sin andra arbetsgivare Travnet.se för sitt inhopp som tippare till Solvalla igår. Så här skriver Travnet:
"• Christoffer Wickman fick ersätta sjuke Daniel Berglund i V64-krönikan här på travnet.se och skötte uppgiften berömvärt. V64:an satt klockrent och betalade 16.807 kronor till de som följde Wickmans goda råd."
Tydligen är unge Wickman (bilden) vaken när det gäller att tippa trav. Det betyder förmodligen att han också "kan" tänket bland spelare och kanske också bland ungdomar som är möjliga travbesökare framöver. Bra om han kan få påverka betonghäckarna en aning.
Kul också att den obehagliga bojkotten av Travnet är nedlagd. För ett år sedan fick inte travbanorna ha några kontakter med Travnet, som ägs av Maltabaserade spelbolaget Unibet. Nu verkar dessa ryska metoder vara ett minne blott.
Att sedan Unibet tar spel på svenska travlopp utan att betala till staten och travet, som ATG gör, är naturligtvis ett jättestort problem. Men det ska lösas på helt andra nivåer än genom munkavle och utfrysning.

Inga kommentarer: