onsdag, december 30, 2009

RODARVES STOLTHET

Rodarve är en by på södra Gotland och därifrån härstammar vår härliga fyraåring Pingla, som på Axevalla dagen efter nyårsdagen tar sig an ett kvalificerat gäng ston i kamp om 100.000 kr på årets första V75-dag.
Rodarve Pingla måste förstås räknas som byns stolthet inom travet men en annan kändis i grannskapet är fotografen Peter Wigren som tagit ovanstående enastående fotokonst från en strand i närheten av Rodarve. Underbar sommarvy som kan behövas i dessa bistra klimattider.
Rodarve Pingla går ut i ett V75-lopp som ser ut att vara riktigt öppet. Nio hästar är när detta skrives mellan 6 och 12 procent på strecken och i den gruppen återfinns Pingla.
För Pingla talar den långa distansen 2640 meter och Svea rikes längsta upplopp på Axevalla 227 meter för Rodarve Pingla är en stark sak.
Och i sulkyn har hon Anna Isabelle Karlsson, som här säkert tänker visa lite Örjan Kihlström-tålamod och vänta ut de övriga.
Skulle förstås värma om ISabelle med en kall styrning får en rikstotoframgång direkt i den vintriga säsongsupptakten...!
Lust att kommentera - gör det via stallets e-post till vänster.

Inga kommentarer: