måndag, april 04, 2011

STÖD FÖR HÅKAN

Efter att bloggen föreslagit Håkan Pettersson som styrelseledamot i Örebro Travsällskap har mailboxen bombats med post som utan undantag vill se Håkan i en ledande roll på Örebro-Travet.
Här är några axplock:
"Håkan Pettersson är uppfödd med Örebro-travet som en självklarhet. Han skulle aldrig tillåta att travet i Örebro sjabblas bort, om han själv kan göra något för att påverka det. Därför stöder jag de som föreslår honom till styrelsen. Jag är egentligen inte rädd att skriva ut mitt namn men jag orkar inte ha Örebros PR-man kacklande i örat, så därför vill jag att du sätter en signatur på det här inlägget. Välj signaturen BRA FÖR TRAVET".
En annan mailare, som också vill vara anonym, signaturen ENGAGEMANG:
"Varje styrelsemedlem måste ha något kunnande som kan tillföra travet något. Ha inga andra kandidater även om de passar in avseende kön, hudfärg, etniskt ursprung eller ålder. Vill Håkan Pettersson engagera sig i sällskapets arbete bör han inte hindras från det. Han är naturligtvis välkvalificerad".
Signaturen BRÖLLING tycker:
"Det är på tiden att Håkan Pettersson tar steget in i travets ledning. Hans engagemang borde kommit tidigare. Hans pappa Ragnar har säkert väntat på det här i sin himmel. Ragnar var ju en av dem som byggde upp travet i Örebro. Nu måste travsporten förvaltas av någon som har känslan. Håkan är en lämplig person".
Det var som sagt några axplock om Håkan Pettersson. Åsikter är välkomna på 9451karlsson@telia.com. Eller slå en signal så kan vi hjälpas åt med formuleringarna om ni vill ha ut en åsikt. Många vill vara anonyma med sina åsikter på Örebro-travet nu för tiden - och det är väl OK. Men några personangrepp på valberedningen publicerar vi inte anonymt.
Välkomna med åsikter!