fredag, april 15, 2011

FJÄRDE PREMIEHÄSTEN

Göran Abrahamsson fotade MT Hina (e. Quite Easy) igår.
Vi körde två premielopp till igår och är som vanligt tidigt ute med tvååringarna i stallet.
På bilden ovan är det toppstammade MT Hina, som efter ett avslutande 28-varv landade på en 31-tid. MT Hina har vi tränat upp tillsammans med broder Mats Karlsson och det skulle inte förvåna om Mats här har en uppföljare till stjärnstoet Luisiana Tab. Träningsupplägget från inkörning och till premielopp har varit likartat det som Luisiana Tab fick och vi tar gärna åt oss lite av äran av Luisiana Tabs fina framgångar eftersom vi hade ett finger med i spelet även då.
På torsdagskvällen premierade vi även mycket fina Couch Doctor-dottern Miss Eloise, som också gick sista varvet neråt 1.28 och godkändes på en 31-tid. Couch Doctor kan vara en riktig plusvariant som avelshingst! Miss Eloise blev den fjärde premieloppshästen för stallet i år och flera står och knackar på dörren för att få göra sina premielopp. De flesta av våra premiehästar kommer att vara klara innan maj månads utgång.
Vill du boka in din ettåring till hösten för uppträning i vårt stall får du gärna höra av dig redan nu. Ring Hans på 0709-600466. Det är bra för vår planering inför hösten att få in din bokning, det brukar ju bli fullt i stallet när det drar ihop sig.