fredag, maj 01, 2009

HUNTER BRODDE SKOJIG SPIK MED ERIK


Erik Adielsson är en av catch-driverserna som gästar Örebro i samband med dagens V75-tävlingar. Han kör i de flesta loppen, bland annat fine Hunter Brodde.
Jag såg Hunter Brodde i senaste starten när vi gästade Åby. Han var tvåa då efter vintervila och jagade stjärnhästen Springer Om ända in i kaklet. Då satt en dansk lärling i sulkyn, Michael Lönborg. Enligt pappa Hans Adielsson, som tränar Hunter, är Lönborg för tung.
Undrar om inte superslimmade Erik vinner med Hunter nu när hästen fått ett lopp i kroppen. Hunter är för övrigt en son till Daguet Rapide, den kidnappade avelshingsten från Italien som beskrevs i ett tidigare inlägg på den här bloggen.
Next Lavec är mest streckad i det här V75-loppet men varför inte prova med Hunter Brodde som en kul spik.
Ola Lernå hade Erik Adielsson på tapeten i sin senaste blogg på Travronden.se. Ola skriver så här från torsdagens kungapokalskval:
"Roligaste kommentaren kom från Erik Adielsson under spårlottningen då han stod med telefonen mot örat och fick frågan av Åby-intervjuaren Kajsa Gustafsson om han ringde till Stig H Johansson.
"Nej, jag ringer till mamma. Hon är expert på spårlottning".
Extra kul med tanke på den gamla skrönan som faktiskt omgav Erik i unga dagar. Så här har den berättats för mig:
Erik fick böter för snäv körning och vid samtal med Jägersros måldomare så sa Erik: "Pappa tyckte inte att det var snävt".
Varpå måldomaren svarade:"Vad tyckte mamma då?"
Sant eller inte. En bra historia är det oavsett."
Slut från Ola Lernås blogg.

Erik Adielsson har själv en "rolig hörna" på sin hemsida, adressen se ovan, och presenterar just nu den här skojigheten från "Tuben", Youtube:

Foto EA i segerdefilering: Kanal 75.

Inga kommentarer: