onsdag, juli 09, 2008

SUPER ARNIE-SON NY MAHARAJAH?


Mack von Arnie är vårt mest aktuella andelsprojekt i Stall Hans Karlsson och den ettåriga hingsten röner mycket stort intresse. Just nu går han på hingstbete i Östergötland och han kommer till stallet i början av hösten.
Mack von Arnie är inte fullbokad men de 25 andelarna går åt en efter en och vill du försäkra dig om en andel bör du inte vänta för länge med att höra av dig. Börja med att ringa Rulle Pettersson på 019-6115233 för upplysningar. Han tar också emot bokningar. Andelspriset är 5.000 kr plus moms och inköpssumman kan delas upp. Månadsavgift först från 1 september.
Mack von Arnie ser otroligt bra ut och härstamningen är "100". Hans pappa Super Arnie fick en ny framgång häromdagen när Dust All Over vann Sprintermästaren. Super Arnies meritlista är ju annars lång (Acclaim, Super Light m.fl., m.fl.) och det verkar ju inte som han "mattas" med åren.
Förhoppningsvis ska Mack von Arnie också präglas av sin mormorsfar Tibur. Franske Tibur är en naturkraft och det är ofta detta styrkefenomen dyker upp i stamtavlor på hästar som presterar lite extra. Nu senast är det imponerande Maharajah. Han har Tibur på precis samma ställe som Mack von Arnie, nämligen som mormorsfar!
Funderar du på att vara med på en elitsatsning i andelsform är Mack von Arnie med stor sannolikhet ett riktigt val. Välkomna!

Inga kommentarer: