lördag, juli 05, 2008

THE NEW GENERATION

Det sker ständigt en förnyelse i Stall Hans Karlsson, oftast gäller det hästarna men ibland även på personalsidan. Bilden här visar lite av den nya generationen. I mitten står en snart två månader gammal fölunge efter Rite on Line och Final Touch. Rite on Line är ny i gruppen "superhingstar" och har varit fullbokad de senaste åren efter en sensationell avelsstart på små kullar. Final Touch är en helsyster till derbyvinnaren S:t Göran. Nästa år vid den här tiden börjar inskolningen och ett år senare finns första tänkbara loppet - tvååringspremiären på Axevalla 2010.
Den lille hingsten flankeras av Petter Karlsson och Anna Isabelle Karlsson. Petter är 17 år och har redan körlicens. I morgon söndag kör han Art Fri på Årjäng. Det är Petters tredje lopp.
Anna Isabelle är 19 år och åker till Eskilstuna på söndag för att köra Victory Pearl i ett ungdomslopp. Anna har redan kört över femtio lopp och närmar sig 100.000 kr inkört i prispengar.
Klart att Pappa Hans och Mamma Barbro är glada över Anna och Petters travintresse och var så säkra på att det är ungdomligt tryck i stallet nu och framöver.

Inga kommentarer: