tisdag, mars 24, 2009

SNÖIG HEMRESA I NATTEN


Det blev en snöig hemresa för Anna Isabelle Karlsson och Danne Jansson som hade att göra halva natten för att komma hem med Golden von Photo från Mantorp.
Anna och Danne satt fast i tre timmar mellan Motala och Askersund. I det berömda "bergspasset" hade två långtradare ställt sig på tvären och köerna blev oerhörda. Framför i kön satt också bl.a. Partanen och Calle Lindblom fast.
Men med polisens förmaningar i öronen lyckades de mindre ekipagen i alla fall passera nålsögat och efter totalt fyra timmar var resan lyckligen slut hemma på Örebros stallbacke.
Och även Golden von Photo satt fast (i loppet). Gästkörande Stefan Persson ersätte sjukskrivne Mikael J Andersson men hade en konstant otur på vägen och till slut bildade tre lika trötta hästar en mur framför Stefan och Golden von Photo gick i mål som sjua (första utanför pengarna) med gott om krafter kvar.
- Kanske blir bra laddat till nästa gång, tröstade Stefan efter loppet.
När detta skrives håller banpersonalen här på Örebro på med full styrka för att få banorna i skick till dagens träningar och eventuella provstartslopp. I det här läget är man ganska nöjd med att vara tränare på en stor anläggning och själv slippa att ta hand om snökaoset, som på de mindre gårdarna.
Bildtext 1: "Bangubbarna" tar alla maskiner till hjälp för att röja.
Bildtext 2: Snart kommer ändå blåsipporna.

Inga kommentarer: