lördag, mars 21, 2009

OM TAGGADE OCH TRAVINTRESSERADE

Det har varit lite brus i min datorvärld några dagar. Jag har nämligen gått från fast bredbandsuppkoppling till mobilt bredband.
Det betydde att vi (Anna Isabelle och jag) kunde ha datorn igång i lastbilen på väg till och från Axevalla på fredagskvällen.
Till de som eventuellt tvivlar på mobilt bredband kan jag säga att vi inte fick ett enda avbrott när vi rullade längs E20 och hastigheten på datorn är i stort sett samma som på det fasta bredband vi haft.
Telia heter bolaget som har så bra täckning - åtminstone längs den här vägen.
Bilden ovan är från igår, det är Axevallas ordförande Kjell Hedvall som tillhandahåller bilder från sina tävlingar.På mig verkar det som om Axevalla har en chef som är travintresserad...för det här fotojobbet gör han i ur och skur varje tävlingsdag. Axevallas fina hemsida uppdateras dessutom föredömligt av styrelsemedlemmen Olof Darius.
Titta noga på bilden ovan. Livi Dream Bisa sitter fast bakom en mur med krafter kvar och blir femma. Anna Isabelles ljusblå mössa skymtar om man tittar riktigt noga och Livi Dreams örontuss. Mycket mer syns inte - det var tät trafik.
Anna Isabelle gjorde en "Örjan" och satt kvar i tredje ytter när det kördes 800 kvar. Och oturligt nog löste det sig inte trots Axevallas långa upplopp. Det här blev ett riktigt preparé för Livi Dream Bisa, som säkert är extra taggad när hon kommer ut nästa gång.
Taggad är också Anna Isabelle, som var minst sagt missnöjd med utvecklingen av loppet.
PS. Titta på bilden en gång till. Det är inte Livi Dream där ni först tror utan bakom den hästen. Ja just där, syns jättelite. Satt fast. DS.

Inga kommentarer: