söndag, november 15, 2009

HUR GÖR LARS OM HAN BLIR "ÅRETS TRÄNARE"?

Travgalan på Örebro-travet har funnits i mer än tio år och en som konsekvent nekat att beblanda sig med "sådant trams" är min kollega, gode vän och förre lärling Lars Friberg (bilden ovan tillsammans med undertecknad på GA:s bild från i somras) som inte bevistat en enda sådan tillställning.
Nu drar det ihop sig till gala igen och nu hampar det sig inte bättre än att Lasse och hans stall är högaktuell för titeln "Årets tränare". Ska bli intressant att se hur Lars gör. Sitter hemma och tittar på inspelade TV-avsnitt av "Desperate housewifes" ?
Fotnot: Staro Conch (från Lutfi Kolgjini) och Alandias Lime (från Leif Witasp) är två "smashing hits" för Lasse & Co. hittills under år 2009. Dessutom vann Trubadur (som lämnade Fribergs stall i maj) V75-lopp i januari 2009. Nomineringarna till "Årets tränare" görs inte förrän efter säsongens slut men att Stall Friberg är med i diskussionen är ingen högoddsare. Och på tisdag tävlar Alandias Lime om 200.000 kr på Jägersro i finalen av Diamantstoet (Erik Adielsson kör).
Kommentarer skickas på ”Stallets E-post”, klicka på svarta listen.

Inga kommentarer: