söndag, juni 06, 2010

TOPPKILLE TILL ÖREBRO-TRAVET

Lars "Krysset" Erixon blir den första att utnyttja Örebro-travets nysatsning på den egna stallbacken.
På lördagen öppnade travbanan 12 nya fasta boxplatser och Lars Erixon flyttar sin verksamhet från en gård i Glanshammar in till travbanan.
Lasse är den första nya hyresgästen inne på Örebro-travets stallbacke men i dagarna ska en mindre utbyggnad möjliggöra en omflyttning så att ytterligare en tränare får egna fasta boxar inne på anläggningen i Marieberg.
Och i veckan som kommer blir det nyinvestering av fräscha säkerhetsstaket av plast runt några av de befintliga stallarna.
Ett mål på att samla 200 hästar i träning inne på travets egna träningsanläggning är fullt realistisk och ökar också lönsamheten för travbanan, som sköter träningsbanor och övriga verksamhet mycket bra för oss hyresgäster.
Bildtext: Lasse Erixon är en mycket skicklig tränare och kusk som nu blir träningskollega med oss inne på stallbacken. På bilden från i våras skrällvinner han med vår åttaåring Trans Amber, som han dyker upp som lånekusk på titt som tätt. Lasse har under åren "catchdrivat" flera vinnare åt vårt stall. Fotograf: Göran Abrahamsson.