lördag, december 04, 2010

DANNE HÅLLER LINDBLOM KVAR PÅ BANAN

AIK:s sambo Danne Jansson vann med Spike de Raboutiere på Örebro igår.

Det är hård strid mellan vårt stall och Stall Åke Lindblom om att bli bästa hemmastall på Örebro-travet. Efter vår seger igår med Singing Tua har vi 11 årssegrar på Örebro.
Åke Lindblom har själv åkt till Mexico för semester men hans duktiga lärling Danne Jansson såg till att hålla stallet kvar på banan. Efter Dannes seger med Spike de Raboutiere har Lindbloms-stallet 10 årssegrar på Örebro-travet - så det är som sagt tätt emellan oss. Tre tävlingsdagar återstår: 9, 16 och 23 december.
Tränarchampiontiteln på Örebro är i år annars förlorad för både oss och Åke eftersom gästande Roger Walmann skaffat sig ett bra grepp om ligan.
I kampen om att vara bästa Örebro-stall i Sverige har Åke ett litet försprång före oss. Han har 35 segrar och 2.088.000 kr inkört. Vi har 34 segrar och 1.968.000 kronor inkört. Även där blir det hårt mellan våra stall om segern.
I en kommande blogg går jag igenom vilka titlar stallen kan lägga beslag på för 2010.
Det blir spekulationer kring följande sex kategorier: Årets äldre hingst/valack, årets äldre sto. Årets 4-åriga hingst/valack, årets 4-åriga sto. Årets treåriga hingst/valack, årets treåriga sto.