söndag, november 01, 2009

NÄSTA START

Vretens Elouise blir vår nästa starthäst från stallet. Det sker på Axevalla på tisdag. Det är lärlingslopp och Anna Isabelle Karlsson drar på sig sin vinröda och ljusblå kuskdress. Vretens Elouise är tippad tvåa i Travronden och femma i Axevallas travprogram. Hon var senast tvåa i ett B-lopp på Örebro och var då smått imponerande då hon från dödens i hårt tempo gick fram och "dödade" ledaren innan hon till slut fick stryk av en smygkörd häst (formhästen Quincy Jet, vinnare av 73.000 kr i år).
Bilden är ur Göran Abrahamssons fräsiga kollektion med travbilder tagna från udda vinklar. Här är det högt uppe från måldomartornet inför ett provlopp. Undertecknad (HK) i vagnen.
Fotnot: Fyraåriga Vretens Elouise (e. S:t Göran) har haft otur i höst och efter sitt fina 15-lopp på Tingsryd har hon bland varierande "strul" till exempel blivit illa störd till galopp av slarvig konkurrent på Mantorps V75-dag. Den gången trampade hon upp i den närgångna konkurrentens sulkyhjul och förstörde på sätt chanserna även för syndaren eftersom han tvingades köra med punktering. Kusken ifråga framförde en ursäkt till vår kusk Calle Lindblom efter loppet, något som dock inte gav något klirr i börsen.

Inga kommentarer: